Göçer'e ilçelerden büyük destek

Göçer

MHP Kırıkkale milletvekili aday adayı Seyit Ahmet Göçer, Keskin ziyaretinde sevgi seliyle karşılandı.

GEREKEN YAPILACAK

Hemşerilerini bağrına basan Keskin esnafları ve ahalisi, MHP aday adayı Seyit Ahmet Göçer için “Yılların verdiği sorunları tek tek güvendikleri bel bağladıkları siyasetçilerin her zaman yaptıkları gibi seçimden sonra yalan olduklarını, hatırlanmadıklarını ama bu defa yanılmayacaklarını Seyit Göçer’i bu memleketin yetiştirmiş olduğu bu yiğidi, emanet olarak kabul ettiklerini gereken ne ise yapacağız.”dedi.

 SORUNLARI BİLİYORUM  

Keskini ve Keskinin sorunlarını çok iyi bildiğini belirten Göçer ise, “Vekil seçilmem halinde Keskinimiz ve Kırıkkale’miz için her sorunun çözümünün altında kendi imzam olacak.  Ben bu memlekette doğdum, yaşadım ve öleceğim. Bu memleketin ekmeğini yedim suyunu içtim, bu memlekette kimlerin nasıl yaşadığını, nasıl yaşamaya çalıştığını çok iyi biliyorum. Cumhuriyetin kurulduğundan bugüne kadar Keskin ve Kırıkkale’mizin yalnızlığı kimsesizliği hepimizi üzmüş ve dışarıdan sadece seyretmemiz sağlanmıştır. Ama bundan sonra keskinim ve Kırıkkale’mi hiçbir zaman yalnız ve kimsesiz kalmayacak.”diye konuştu.

KİMSE HABER VERMEDİ Mİ?

Göçer, “Değerli hemşerilerimizin bu memleketten bir tane vekil çıkardınız. Hem de kendisi başbakan yardımcısı, üstelikte AK Partinin en yetkili kişisi olmasına rağmen ve de Keskin belediyesinin iktidar partisinden olmasına rağmen burada yaşayan insanlarımız günlerce susuz kaldılar. Keskinli hemşerilerim çamaşırını, bulaşığını yıkayamadı, insanlar günlerce banyo yapamadı. Ayıp ya ayıp bu kıytırık vekil burada kendi partisinin belediyesinin bu rezaletinden haberi yok mu? İdi, Keskinli hemşerilerimiz günlerce bu sorunla uğraşırken kendisi de bir Keskinli olarak hiç utanç duymadı mı? Hiç gazete okumadı mı? Kimse haber vermedi mi? O zamanlar nerde idi, kilise de mum dikmeye mi gitti, yoksa kandile, ihanet anlaşması yapmaya mı gitti? Bir keskinli olarak bu kıytırık vekilden tiksiniyorum.  İnşallah cenabı Mevla’m nasip eder de vekil seçilirsem bir evladınız, bir kardeşiniz olarak Seyit Ahmet Göçer hep yanınızda hep beraber sizinle olacak Allah bu memleketin yar ve yardımcı olsun.” şeklinde konuştu.  

VATANDAŞTAN BÜYÜK İLGİ

MHP Kırıkkale milletvekili aday adayı Seyit Ahmet Göçer, Keskin ilçesinden sonra Köprüköyü de ziyaret etti Buradan Karakeçili ilçesine geçen Sayın Göçer ilçede kalabalık bir halk topluluğu tarafından karşılandı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen kahve ziyaretleri ve sohbetlerde yılların getirdiği sorunlarla boğuşan Karakeçili halkı Seyit Ahmet Göçe e derdini anlattı. Vatandaşlar, iktidarın kendilerine sahip çıkmadığını herkesin kredi batağında olduğunu geleceklerinden endişe duyduklarını belirti.

AÇILIMI YAPTILAR

Milliyetçiliği ile bilinen Karakeçili ilçesinde halkın özellikle sözde “Açılım” adı altında yapılan icraatların ve de söylemlerin “Vatan hainliğine” dönüştüğünü iktidarın PKK ve onun uzantılarının etkisinde kalarak terör örgütünün tüm isteklerini kabul ederek ülkeyi uçurum kenarına getirdiğini belirttiler. PKK ve onun destekçileri ile dost olan AK Parti’ye Karakeçiliden oy çıkmayacağını onlara kesinlikle oy vermeyeceklerini hatta bir vatandaşın yüksek sesle “Açılımın” sözcülüğünü yapan Beşir Atalay’ı Karakeçili ye gelirse ilçeye koymayacaklarını ifade etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız